Velkommen til årets store ølkveld!

Stjørdal Hjemmebryggerlaug og Alstadberg Tradisjonsbryggeri inviterer til storslått ølkveld. 9. Januar får vi besøk av 3 internasjonalt kjente øl-personligheter som tar oss med på en reise gjennom ølets historie rundt i verden. Med interesse for Stjørdals unike ølkulturelle historie ønsker disse prominente personlighetene å avlegge byen et besøk. Ølkvelden arrangeres i Lokstallen som gir en perfekt atmosfære til et slikt arrangement.

Billetter finner du her!

PS: Grunnet stor pågang er arrangementet flyttet til Lokstallen

Kveldens foredragsholdere er:

Martin Thibault (Canada) Martin har reist verden rundt på jakt etter tradisjonelle øl og bryggeteknikker. Martin deler historier og erfaringer helt fra Bolivias dype skoger til langt utpå landsbygda i Latvia. Som et viktig ledd i denne reisen har Martin nå kommet til Stjørdal på jakt etter råvarer og kunnskap om byens unike bryggehistorie.

Lars Marius Garshol Lars Marius er selverklært ølentusiast og utdannet øldommer med 7000 ratinger på RateBeer. Han studerer gårdsøltradisjonene i Norden og Baltikum, og ga i fjor ut boken «Lithuanian beer – a rough guide.» Neste høst kommer han med en bok om norsk gårdsøl på Cappelen Damm. Har vært aktiv blogger siden 2005.

Amund Polden Arnesen Amund er Norges første ølsommelier og elsker å holde smakinger med fokus på hvordan vi mennesker opplever smak. I tillegg er det godt kjent i ølkretser at han har en stor lidenskap for surøl, noe som kan forklare at han benytter en hver anledning til å misjonere for disse øltypene. Amund har opprettet en egen skole for ølkelnere.

Program for kvelden

Kåseri/Foredrag Lars Marius Gardshol og Martin Thibault tar oss med på en fantastisk reise gjennom verdens tradisjonsrike ølkulturer. Dette blir sett i sammenheng med vår egen Stjørdalsøl og hvilke teknikker, smaker og råvarer som blir benyttet rundt om i verden.

Ølsmaking og mat Kveldens matrett er satt sammen med tanke på 2 forskjellige ølsorter som blir presentert for smaking. Ølsmaking arrangeres av Norges første ølsommelier Amund Polden Arnesen.

Billettene inkluderer foredrag og mat, samt 2 smaksprøver av utvalgt øl sammen med maten.

Billettene får du kjøpt her!

Medlemsprisen gjelder for de som har betalt medlemskontingent for 2015 eller 2016. Kontingenten er på kr 400,- pr år, og det er nå mulig å melde seg inn i lauget og betale kontingenten for 2016 via nettsiden www.shbl.no.

Ønsker du å melde deg inn i Stjørdal Hjemmebryggerlaug kan du gjøre det her!